home intro

Let's grow
something good
together

PRIVACY STATEMENT

The Gardeners is gevestigd aan de Vondelstraat 120 D (1054 GS) te Amsterdam. Wij verwerken persoonsgegevens van prospects, klanten en andere contactpersonen. Dit wordt gedaan zodat we onze klanten en contactpersonen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

The Gardeners heeft geen Functionaris Gegevensbescherming aangesteld. Indien je toch vragen hebt, kan hiervoor altijd contact opgenomen worden via mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of telefoon (+31(0)202619126).

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, telefoonnummer, adres, e-mailadres, functietitel en contactgeschiedenis. Als u uw gegevens aan wilt passen of verwijderen, kunt u contact met ons opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

In dit privacy statement wordt uitgelegd waarom en op welke manier jouw persoonsgegevens verwerkt worden.

MAILINGS

Wil je niet meer op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws omtrent onze klanten? Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om u af te melden. De mailadressen worden opgeslagen en alleen gebruikt voor het versturen van de mailings.

VERBETERING VAN DE DIENSTVERLENING

Om onze dienstverlening te optimaliseren, houden wij ook persoonsgegevens bij. Denk hierbij aan de locatie, het klikgedrag of de gespendeerde tijd van website bezoekers.

RECHTEN VAN BETROKKENEN

Iedereen heeft een aantal belangrijke rechten onder de nieuwe AVG:

  • Inzage
  • Rectificatie
  • Vergetelheid
  • Beperking
  • Bezwaar
  • Overdraagbaarheid
  • Menselijke blik bij besluiten

Wij proberen hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Als je toch tips of opmerkingen hebt, dan horen wij het graag! Wil je van je rechten gebruik maken? Neem dan contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31 (0)20 26 191 26.

Indien je na het opnemen van contact met ons meent dat je rechten zijn geschonden, kan je daarover een klacht indienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

BEWAARTERMIJN

Wij bewaren alle bovenstaande gegevens niet langer dan dat nodig is. De persoonsgegevens die wij van u verkrijgen voor de nieuwsbrieven en mailings worden bewaard zolang u ingeschreven staat. Zodra de inschrijving wordt beëindigd, verwijderen wij deze gegevens.

DERDE ONTVANGERS

The Gardeners schakelt dienstverleners in voor de uitvoering van bepaalde werkzaamheden. Dit zijn geen ontvangers van persoonsgegevens, maar verwerkers. De dienstverleners waar The Gardeners gebruik van maakt zijn

  • Mailchimp voor nieuwsbrieven.
  • De Perslijst voor beheer contactgegevens.

Deze partijen verwerken de persoonsgegevens in overeenstemming met de privacyrichtlijnen van The Gardeners.

LINKS

Op de website/social media van The Gardeners is een aantal verwijzingen naar andere websites van organisaties te vinden. The Gardeners is niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij hun persoonsgegevens verwerken.